Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Devsan Maden: Sultangazi’nin Güvenilir Hurdacı Firması

Devsan Maden: Sultangazi’nin Güvenilir Hurdacı Firması
REKLAM ALANI
11.10.2024
A+
A-

Sultangazi Hurdacı, Sultangazi’de faaliyet gösteren, her çeşit hurda alımı yapan bir hurdacı firmasıdır. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel ekibi ile bölgedeki en güvenilir hurdacı firmalarından biri olmayı başarmıştır. Hurda sektöründe sağladığı hızlı ve güvenilir hizmetle müşterilerine en iyi fiyat garantisi sunan Devsan Maden, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüme verdiği önemle de sektörde fark yaratmaktadır.

Hizmetlerimiz

Devsan Maden, Sultangazi genelinde hurda alımında geniş bir yelpazeye sahiptir. Başlıca hizmetlerimiz arasında demir, bakır, alüminyum, çelik, krom, kurşun gibi metalleri yerinde alım ve tartım işlemleriyle güvenle müşterilerimizden temin etmek bulunur. Firmamız, hurda alımında çevre dostu çözümler sunarken, müşterilerimize adil ve anında ödeme garantisi sağlar.

Neden Devsan Maden?

  1. Hızlı ve Güvenilir Hizmet: Ekibimiz, hurdalarınızı yerinde tartarak hızlı ve güvenli bir şekilde işlemleri tamamlar. Aynı zamanda Büyükçekmece Hurdacı firması olarak da hizmet vermekteyiz.
  2. Anında Nakit Ödeme: Hurda satışı sonrasında ödemeler anında nakit olarak yapılır.
  3. En İyi Fiyat Garantisi: Müşterilerimize, hurda piyasasının en iyi fiyatlarını sunuyoruz.
  4. Çevreye Duyarlılık: Geri dönüşüm süreçlerimizle çevreye zarar vermeden, doğaya katkı sağlıyoruz.

Bakır Hurda Alımı
Elektrik tesisatlarında ve kablolarda yaygın olarak kullanılan bakırın geri dönüşümü, enerji tasarrufu sağlarken çevresel sürdürülebilirliğe katkıda bulunur.

Alüminyum Hurda Alımı
Alüminyum, hafifliği ve dayanıklılığı nedeniyle inşaat ve otomotiv sanayilerinde yaygın olarak kullanılır. Alüminyum hurdaların geri dönüşümü, enerji tüketimini azaltır.

Demir Hurda Alımı
İnşaat ve sanayi atıklarından elde edilen ve inşaat hurdası olan demir hurdalarının geri dönüşümü, çelik üretiminde önemli bir hammadde kaynağıdır.

Paslanmaz Çelik Hurda Alımı
Dayanıklılığı ve korozyona karşı direnci ile bilinen paslanmaz çelik hurdaların geri dönüşümü, sanayi tesislerinde yeniden kullanım sağlar.

Kablo Hurda Alımı
Kabloların içinde yer alan bakır ve alüminyum gibi değerli metallerin geri dönüşümü, yüksek kazanç ve kaynak verimliliği sağlar.

Hurda Araç Parçaları Alımı
Kullanım ömrünü tamamlamış araçların metal aksamları, geri dönüşümle tekrar ekonomiye kazandırılır.

Elektronik Hurda Alımı
Bilgisayar, televizyon ve diğer elektronik cihazlardan çıkan metallerin geri dönüşümü, hem çevreyi korur hem de değerli metallerin yeniden kullanımını sağlar.

İletişim

Hurda satışı yapmak isteyen müşterilerimiz, web sitemiz Devsan Maden üzerinden bizimle iletişime geçebilirler. Sultangazi’deki firmamız, 7/24 hurda alımı yaparak, sektörün öncü firmaları arasında yer almaktadır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.