Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Murat Balcı’nın yeni heyecanı

Murat Balcı “Heyecanım” adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu….

Murat Balcı’nın yeni heyecanı
REKLAM ALANI
18.10.2024
A+
A-

Murat Balcı’dan bu kez eğlenceli bir aşk şarkısı geldi. Heyecanım adındaki sözü müziği Oğuzhan Atmaca’ya ait şarkının klibi Uğur Ahurcu tarafından İzmir’de çekildi. “Bu şarkıyı kimse ellerini kaldırmadan dinleyemeyecek” diyen sanatçı çocukluğunda yazlari geçirdiği izmirin foça ilçesinde, çocukluk arkadaşlarıyla beraber kamera karşısına geçti. “Her metrekaresi anılarımla dolu” diyen sanatçı çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.

Bu yıl içinde arka arkaya şarkılar yayınlayan Balcı, yakın zamanda kaybettiği babasına ithafen bir klip, Afrika’da bir klip, annesiyle duet yapip köpeğiyle kamera karşisina geçtiği bir klip ve en son da içinde Müjde Uzman’ın da bulunduğu kız arkadaşlarıyla Göcekte çekilen bir klip yayınlamıştı. “Bu sene yaptığım her işin manevi açıdan benim için çok ayri bir yeri oldu, adeta hayatımı kısa filmlere alıyor gibiyim” diyen Balcı, Kasım’da da tüm gelirini vakıflara bağışladığı sözü müziği kendisine ait Narin adlı şarkı ve yine kendisinin lisedeyken yazdiğı Sadaka adlı şarkılarla dinleyicisyle buluşmaya devam edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.