Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

A Milli’lerin Programı Açıklandı

A Milli’lerin Programı Açıklandı
REKLAM ALANI
29.08.2021
A+
A-

A milli futbol takımının Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda maç programları açıklandı. 2022 FIFA DÜNYA KUPASI elemelerinde A Milli Futbol takımının 1 Eylül Çarşamba günü İstanbul’da Karadağ, 4 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Cebelitarık ve son olarak 7 Eylül Salı günü Amsterdam’da Hollanda ile oynayacağı maç programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Milli Takıma davet edilen oyuncular, bugün 19.00’den itibaren Riva’daki Türkiye Futbol Federasyonunun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde toplanması gerektiğini bildirdi. Ay-Yıldızlı takımımız ilk antrenmanlarını burada gerçekleştirecek.   betpas giriş

A milli takımının teknik direktörü olan Şenol Güneş ve aday kadrodan bir oyuncu Karadağ maçı öncesi 31 Ağustos Salı günü saat 14.00 de tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek.  Ay-Yıldızlı takımımız bu karşılaşmanın son provasını da bu tesislerde 19.30 da alacaklar. A Milli takımın program yoğunluğu şu şekilde ilerleyecek.

Cebelitarık maçı öncesi Victoria Basın toplantısı düzenlenecek ve toplantıdan sonra maça başlanacak. Bir diğer maç Hollanda için ise 5 Eylül Pazar günü TSİ 14.00’de Malagadan Türk Hava Yollarına ait olan uçakla Hollanda’nın Amsterdam kentine geçecekler. Kafile aynı akşam orada sıkı bir antrenman gerçekleştirecek. Hollanda maçı öncesi Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı 6 Eylül Pazartesi günü 20.30da Johan Cruiff arenada olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.