Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Alper Çakmak Müzik Kariyeri

Müzik kariyeri için hayaller kuran Alper Çakmak bugünlere gelebilmek için yoğun bir emek sarf etti. Müzik kariyerinde attığı başarılı adımlar ile ünü Türkiye dışına taştı. 2012 de ilk albümünü yayınladı ve 42 binden fazla sattı. Albümler konusunda son derece titiz olan Alper Çakmak 2014 yılında 2. Albümü ile daha büyük bir başarı yakaladı.

Alper Çakmak Müzik Kariyeri
REKLAM ALANI
17.06.2022
A+
A-

Lanet isimli albüm 61 bin sattı ve Alper Çakmak artık Türkiye dışında da tanınan bir isim haline geldi. ÖZGÜR OL ismi ile özellikle Çin’de yankı uyandıran bir isim oldu. 2021 yılında Çin de en iyi çıkış yapan 100 şarkı arasına girmeyi bildi. Sadece Çin ile sınırlı kalmadı. Kırgızistan ve Katar gibi ülkelerde de bir çok insan tarafından sevilerek dinleniyor.

Alper Çakmak Kimdir?

Alper Çakmak Kimdir?

Kendisi müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başarılı isim bu alanda yavaş ama sağlam adımlar atarak kariyerini daha ileriye taşımayı hedefliyor. Kendisi başarılı bir DJ ve aynı zamanda 5 tanede eseri var. Müziğin her alanında faaliyet içinde olmayı ve bunu yaşam biçimi olarak seçmeyi seviyor.

Bir röportajında ‘müzik benim için yaşam demek’ diyen Alper Çakmak’ın ne denli bir müzik tutkusu olduğunu buradan anlıyoruz. Kendisi şuanda yeni albüm çalışmalarına devam ediyor. 2023 yılında yeni bir çalışma ile karşımızda olabilir. Yeni albümünün yine bir çok rekoru kırması bekleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.