Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Altın Güvercinli sanatçı Den Ze’den yeni tekli “Güzel Değil”

Altın Güvercinli sanatçı Den Ze’den yeni tekli “Güzel Değil”
REKLAM ALANI
03.01.2024
A+
A-

Den Ze, yeni teklisi “Güzel Değil”i dinleyicileriyle buluşturdu. Daha önce Altın Güvercin Beste Yarışması’nda En İyi Besteci, En İyi Söz Yazarı, En İyi Yorumcu ödüllerinin tamamını alan Den Ze, sözü, müziği ve düzenlemesi kendine ait olan, “Güzel Değil”i müzikseverlerin beğenisine sundu.

“Neylerim” isimli teklisiyle milyonlarca dinlenmeye ulaşan Amerika Berklee College of Music mezunu genç sanatçı Den Ze, “Güzel Değil”i şu sözlerle anlattı: “Birisine çarpıldığında öyle bir açlığa düşüyorsun ki, ruhunu ondan başka hiçbir varlık canlandıramıyor. Anadolu’nun kalbi bu aşkla yanıyor. Evrendeki her ama her şeye öyle büyük aşk duyduğunuzu düşünsenize?

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.