Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

ALTIN İNCİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU; YILIN BAŞARILI BORSA VE YATIRIM DANIŞMANI TRADE AKADEMİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ YILDIRIM OLDU

ALTIN İNCİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU; YILIN BAŞARILI BORSA VE YATIRIM DANIŞMANI TRADE AKADEMİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ YILDIRIM OLDU
REKLAM ALANI
11.03.2024
A+
A-

5 Mart 2024 tarihinde Lazzoni Otel’de düzenlenen 7. Altın İnci Ödül Törenleri, iş ve sanat dünyasının başarılı isimlerini onurlandırdı. Bu özel gecede, Trade Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Yılın Başarılı Borsa ve Yatırım Danışmanı Ödülü’ne layık görüldü.

 

 

Lazzoni Otel, 5 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen 7. Altın İnci Ödül Törenleri’nde, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerine verilen ödüllerle dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. Gecenin en dikkat çeken anlarından biri, Trade Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’ın, Yılın Başarılı Borsa ve Yatırım Danışmanı Ödülü’nü kazandığı an oldu.

Trade Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’ ın ‘Yılın En Başarılı Bungalov Markası’  ödülünü aldığı organizasyona Rahmi Özkan, Suna Selen, Emel Göksu, Meral Çetinkaya, Tamer Levent, Ali Özgentürk, Nurgül Bayram, Hatice, Ceylan Koynat, Ünal Turan, Berna Tan, Suat Güzey, Abidin Yerebakan, Esra Tokelli, Fatih Bulut, Alaaddin Ergün, Özgür Tüzer, Pau, Hüzün , Şeyda Aydın gibi ünlü isimler katıldı.

 

Yatırım dünyasının saygın isimlerinden Ali Yıldırım, ödülünü alırken duyduğu memnuniyeti gülümseyerek ifade etti. Konuşmasında, finans sektöründeki dinamiklerin karmaşıklığına rağmen, ekibinin ve iş ortaklarının desteğiyle başarıya ulaşmanın gururunu yaşadığını belirtti. Aynı zamanda, Türkiye’nin ekonomik geleceği konusundaki iyimserliğini ve yatırımcılara verdiği değeri vurgulayarak, bu ödülü tüm finans profesyonellerine ithaf etti.

 

Trade Akademi olarak elde ettikleri başarıları paylaşan Ali Yıldırım, ödülünü kazanmalarının arkasında yatan stratejilerin ve kaliteli hizmet anlayışlarının bir sonucu olduğunu belirtti. Gecede Yılın Başarılı Borsa ve Yatırım Danışmanı Ödülü’nü kazanan Ali Yıldırım, finans dünyasındaki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

 

Organizasyonun organizatörlerinden Emre Kirişçi şunları söyledi; “Altın İnci Ödülleri Red And Black bizim için çok değerli, bizim bebeğimiz gibi. En iyi organizasyonu yapmak için günlerce çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını da bu gece aldık. Rakibimiz çok ama biz başarılı işler yaparak herkesin cevabını vermiş oluyoruz.”

 

Tuğçe Altun Kirişçi ise duygularını şu sözlerle aktardı; “ Bu gece için ekip olarak çok çalıştık, çok yorulduk ama görüyorum ki emeklerimizin karşılığını aldık. Sahnede ödülleriyle buluşan başarılı isimlerin gözlerindeki mutluluğu ve ışığı görmek benim için paha biçilemez.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.