Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Atiye, Kütahya Tavşanlı’da unutulmaz bir konsere daha imza attı

Atiye, Kütahya Tavşanlı’da unutulmaz bir konsere daha imza attı
REKLAM ALANI
04.09.2022
A+
A-

Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye, yazdan sonbahara hızlı geçiş yaparak konserlerinde on binlerce seveni ile buluşmaya devam ediyor. Atiye’nin bu sefer ki konser durağı Kütahya Tavşanlı oldu.

Tavşanlı Belediyesi’nin düzenlediği 22. Geleneksel Leblebi ve Kömür Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Atiye, yüksek tempolu sahnesi ile yaklaşık iki saat boyunca ne coşku düşürdü ne de temposunu.
Atiye’yi dinlemek için Cumhuriyet Meydanı’na gelen 20 bin kişi, dev bir koro halinde şarkılarına hiç durmadan eşlik etti. Birbirinden hareketli parçalarıyla kendisini izleyenlerde büyük alkış topladı.

Konsere, son hiti Dalgana Bak ile coşkulu bir şekilde açılışı yapan Atiye, ‘Salla’, ‘Budur’, ‘Ya Habibi’, ‘Mazallah’, ‘Soygun Var’ gibi geniş kitlelere ulaşan şarkılarını, dansçılarının da eşlik etmesi ile sahne üstünde büyük bir müzik şölenine çevirdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.