Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Bahçeşehir Afet’de Didem Cengiz rüzgarı esti

Bahçeşehir Afet’de Didem Cengiz rüzgarı esti
REKLAM ALANI
14.02.2022
A+
A-

Müziğe uzun yıllarını vermiş olan Didem Cengiz önceki gece Bahçeşehir Afet yeni nesil meyhanede sahne aldı.

Didem Cengiz sahne öncesinde basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Şu an yeni projeler üzerinde çalışıyorum. Müziğe emek vermiş biri olarak bu emeklerimin karşılığını göreceğime eminim. Bugün orkestramızla birlikte Bahçeşehir Afet Meyhanesi’ndeyiz. İçeride çok muhteşem bir ambians var ve çok güzel saatler geçireceğimizi düşünüyorum. Sahne benim için apayrı bir platform. Zira ben sadece şarkı söylemiyorum. Ben sahneye çıkarken tüm duygularımı taşıyarak çıkıyorum” dedi.

Açıklamalarına devam eden Didem Cengiz “Sahneye nasıl bir enerji ile çıkarsanız size o şekilde geri dönüşler yaşarsınız. Bugüne kadar bizimle birlikte sahnemizi paylaşan, müziğimizi dinleyen, aynı ağızdan bizimle şarkılarımızı söyleyen herkes bunu çok iyi bilir. Pandemi ve virüs en çok müzik sektörünü etkiledi. Ve ülke çapında yaşanacak en ufak yaşanacak krizde sanatçılarla birlikte, mekan çalışanlarına kadar herkes etkilenmektedir. Umarım ülkece hep birlikte rahatlayalım ve mutlu günler yaşayalım” diyerek sözlerini tamamladı.

GECEDEN KARELER

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.