Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Başarılı iş insanı Senan Alagöz siyasete atılıyor

Başarılı iş insanı Senan Alagöz siyasete atılıyor
REKLAM ALANI
30.11.2022
A+
A-

Van’ın son yıllarda iş dünyasına kazandırdığı başarılı iş insanlarından Özgür 1 Yapı İnşaat A.Ş. CEO’su Senan Alagöz aktif olarak siyaset dünyasına atılıyor.

 

Hayat felsefesi olarak bir insanın en değerli varlığı olarak önce ailesi sonra da yakın dostlarını gören Senan Alagöz iş hayatı dışında sosyal sorumluluk projeleri ile de daha önce gündeme gelmişti.

 

İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları ve eğitimleri için destekleri konusunda düzenlenen tüm sosyal sorumluluk projelerinde taşın altına elini koymaktan çekinmeyen Senan Alagöz aynı zamanda Vanspor’a katkılarından ve desteklerinden dolayı sporseverlerin de gönüllerine taht kurmuştur.

 

Senan Alagöz kimdir?

 

 

Van’ın Çaldıran ilçesinde dünyaya geldi. İlk okul ve ortaokul öğrenimi Fatih Sultan Mehmet ilk ve ortaokulunda eğitimine devam ederken ailesinin yaşadığı geçim sıkıntısından dolayı eğitimine ara vermek zorunda kalmış ve ailesine destek olmak adına eski ama ekmek davasında bel kemiği olan bir fotoğraf makinası ile iş hayatına atılmıştır.

 

Daha sonra Van’dan ayrılarak İstanbul’a gelen Senan Alagöz burada inşaatlarda çalışarak hayatını idame ettirirken kendisini geliştirmeye başlamış ve kendisine ait Özgür 1 Yapı İnşaat A.Ş.’yi kurmuştur.

 

Hayatındaki en değerli varlığın önce ailesi ve sonra dostları olarak gören bu süreçte birçok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol oynamıştır.  Geçtiğimiz yıllarda “Van üşüdü”, “Bir Mont Bir Bot” gibi büyük sorumluluk projelerinde aktif roller üstlenmiş ve bunun neticesinde de Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari tarafından kendisine teşekkür plaketi sunulmuştur.

Maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimi vermiş olan Senan Alagöz gençlerin de maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimlerini yarıda bırakmaması için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne verdiği katkılardan dolayı üniversite rektörlüğü tarafından kendisine teşekkür plaketi verilmiştir.

 

Önümüzdeki günlerde aktif siyasete atılacak olan Senan Alagöz aynı zamanda kendi şehrinin takımı olan Vanspor için yapılan kampanyalara destek vererek sporseverlerin gönlünde de taht kurmuştur.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.