Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Başarılı İş Kadını Ezel Amirova Açıkladı: Kendimi Şiddet Gören Kadın ve Çocuklara Adadım

Almanya, Düsseldorf’da yaşayan Ezel Amirova, başarılı kariyeriyle beraber büyük organizasyon işleriyle de adını Türkiye ve Almanya’da sıkça duyuruyor.

Başarılı İş Kadını Ezel Amirova Açıkladı: Kendimi Şiddet Gören Kadın ve Çocuklara Adadım
REKLAM ALANI
09.03.2023
A+
A-

Kişisel gelişimi yaşamın bir bütünü olarak gördüğünü belirten Amirova, Türkiye ve Almanya’da çeşitli organizasyonlar ve sosyal medya üzerinden şiddet gören kadın ve çocuklara yardım ediyor.

2023’te Kitap Geliyor

Darma Duman, Oldu mu? gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarının yanısıra başarılı iş kadını son zamanlarda 2023 yılı içerisinde çıkartacağı kitap üzerine çalıştığını belirtti.

BTTF Almanya Koordinatörlüğü görevini de başarıyla yürüten Ezel Amirova, Türkiye ve Almanya arasında önemli organizasyonlara imza atarak girişimci yönünü de ortaya koyuyor.

Gelin Ezel Amirova kimdir kendi anlatımıyla görelim.

Ezel Amirova Kimdir?

Ezel Amirova 08.03.1983 doğumlu,

Balık burcudur yükseleni ise Başak’tır. Babası Kars azerisidir aynı zamanda çocuklarını bağlaması sesi ile büyüten ozandır. Annesi emekli hemşiredir. Aynı zamandada müzikle ilgilenmiştir. Hal böyle olunca Ezel çocukluktan müziğe tutkulu büyütülmüştür. Akademik kariyeri ailesi tarafından çok önemsenmektedir. Kendisi de bu doğrultuda okul hayatına büyük özen göstermiştir. 2000 yılında okulu ile birlikte mankenlik yapmış ve güzellik yarışmalarına da katılmıştır.

2002 yılında Almanya’ya gelmiş ve burada bir çok Alman okullarında okumuş, üniversiteye sosyoloji ile başlamıştır. Almanya’ da Mesleki Dermatoloji eğitimleri yanında, Tıbbi Estetisyenlik okumuş, böylece kadınların ilgi ve güven duyması ve doktorların beraber çalışmak istemeleri üzerine asistan olarak çalışmıştır.

Tüm bu eğitim hayatına rağmen, müziğe olan alakası ağır basınca müziğe yoğunlaşmıştır. ”Müziğe para gözüyle bakmıyorum, benim için müzik bir aşktır!” diyen Amirova, çocukluğundan beri beste yapmaktadır.

2008 de Oldu mu! isimli kendi eseri ile müzik camiasına katılmış ve burada ilgi görmüş, önemli isimlerden takdir toplamıştır. Başarıyı seven, hiç bir başladığı işten vazgeçmeyen, emir almayı sevmeyen, öz güveni yüksek, doğru ve dürüst olan merhametli biridir.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.