Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Duqqan’da Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut izdihamı

Duqqan’da Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut izdihamı
REKLAM ALANI
17.01.2022
A+
A-

Duqqan dün gecede unutulmaz bir eğlenceye imza attı. Bu yıl Altın Kelebek ödüllerinde yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı ödülünü alan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ikilisi Duqqan’da izdiham yaşanmasına neden oldu.

Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis yaptığı açıklamada “ Bu gece de büyük bir izdiham yaşandı ve bazı misafirlerimizi maalesef kabul edemedik. Her hafta hem konsept party ve konserlerle İstanbul’un eğlence hayatına damga vurmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde sahnemizde daha çok misafirimizi ağırlamak için de çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ikilisinin sahne alacağı Duqqan önünde girişte büyük izdiham yaşanırken birçok misafir geri çevrilmek zorunda kaldı. Duqqan Sahne tıklım tıklım doluluk yaşarken Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ikilisini sanatçı dostları Nurhana Demet ve Eda Sakız ile birlikte başarılı prodüktör Tolga Aray’da bu gecede yalnız bırakmadılar.

Duqqan Sahne’de bu gecede bir ilk yaşanırken geceyi izlemeye gelen çiftlerden bir tanesi sahneye çıkarak sevgilisine evlilik teklifinde bulunurken Duqqan’da büyük bir coşku yaşandı.

Gecede ayrıca son dönemin sevilen sanatçılarından Yaren Doğan‘da sahne aldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.