Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Gökhan Kopuz Eskişehir’de bir ilke imza attı

Gökhan Kopuz Eskişehir’de bir ilke imza attı
REKLAM ALANI
19.10.2023
A+
A-

Sadece Eskişehir’in değil aynı zamanda ülkemizin saygın iş insanlarından Gökhan Kopuz Eskişehir’de Career Award’s firması adına yine kendisi gibi seçkin iş insanlarından biri olan Emir Reklam yöneticisi Anıl Yılmaz bir ödül töreni düzenleyerek Eskişehir’de bir ilke imza attı.

Bu yıl ilki düzenlenen Career Award’s ödül töreninin sunuculuklarını İpek Şenol ve Tuğba Özay sunarken ödül töreninde kırmızı halı röportajlarını Ece Gürsel yaparken ödül törenine  sanat, iş, siyaset ve cemiyet dünyasının seçkin insanları katıldı.

Gelirinin tamamının Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlandığı gecede elde edilen yaklaşık 350 Bin Türk Lira Çocuk Esirgeme Kurumu yetkililerine teslim edilirken gecede başta Eskişehir olmak üzere ülkemizdeki birçok büyük firma ve sanatçılar ödüllerini aldılar.

Gecede birçok ünlü isim ödül alırken Ece Gürsel sahne alarak misafirlerine söylediği şarkılarla unutulmaz dakikalar yaşatırken gecede dans gösterileri de büyük ilgiyle izlendi.

Gökhan Topuz ödül töreninin açılışında ve sonrasında yaptığı açıklamada “Bu geceye gelerek bizleri onurlandıran herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bu gecenin hem benim için hem Anıl Yılmaz için ayrı bir önemi var. Diğer ödül törenlerinden farklı bir şey yapmak için yola çıktık ve Çocuk Esirgeme Kurumu yararına da ciddi bir bağış sağladık. Bundan dolayı hem kendim hem birlikte yola çıktığım Anıl Yılmaz büyük gurur duyuyor. Böyle bir geceye imza attığım içinde ayrıca gurur duyuyorum. Güzel bir gece olduğunu düşünüyorum. Career Award’s olarak bu yıl ilk senemiz. Amacımız bunu sadece Eskişehir’imizde değil de ülkemizin birçok şehrinde yapmak. Şu an kesin olmakla birlikte en geç 6 ay içinde bu ödül törenimizi yurt dışına taşımayı ve yurt dışındaki ilk ödül törenimizi de Belçika’da yapmak için çalışmalara başladık” diyerek duygularını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.