Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Gökhan Türkmen, üçüncü orman projesini duyurdu

Gökhan Türkmen, üçüncü orman projesini duyurdu
REKLAM ALANI
01.08.2021
A+
A-

Gökhan Türkmen yeni albümü 7 kapsamında #iyiyasa mottosuyla gerçekleştirmeyi planladığı 3 Ağustos Datça, 5 Ağustos Bodrum, 6 Ağustos Marmaris açık hava konserlerini tüm Türkiye’yi yasa boğan yangın afetleri nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Yaralarımızı sarmak için birlik olma zamanı. Hayatını kaybeden tüm canlarımız ve tüm kayıplarımız için başsağlığı ve sabır diliyorum.  dedi.

 Uzun yıllardır ağaçlandırma projelerinde yer alan Gökhan Türkmen ve yapım şirketi GTR Müzik, “Vay Halimize”, “Yüzüme Vurma” ve “İnsanız Ayıbı Yok” şarkılarının dijital gelirleri ile Ege Orman Vakfı aracılığıyla iki ormanı dinleyenleriyle birlikte tamamladıktan sonra üçüncü orman için casino siteleri çalışmalar başlıyor. İlk olarak Melike Turgut Ormanı’nı tamamladı. Tamamlanan ikinci proje Melis Özsoysal Ormanı’nın 20 Eylül’de açılışının ardından ise talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden tiyatro emekçisi Uğur Şenay anısına üçüncü orman projesi Eylül ayında başlıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.