Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Grand Model of Türkiye yarı finali Hilton Kozyatağı’nda yapıldı

Grand Model of Türkiye yarı finali Hilton Kozyatağı’nda yapıldı
REKLAM ALANI
24.06.2024
A+
A-

Geçtiğimiz gece, 2024 Grand Model of Türkiye yarı finali, Duygu Yazıcı önderliğinde Hilton Kozyatağı İstanbul’da muhteşem bir törenle gerçekleşti. Moda, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı bu etkinlik, görkemli atmosferiyle unutulmaz anlara sahne oldu.

 

Zorlu Bir Yarış ve Seçkin Jüri

Yarı final elemelerinde 20 kadın ve 20 erkek yarışmacı finalist olabilmek için podyuma çıktı. Jüri üyeleri, her bir yarışmacıyı titizlikle değerlendirerek finalistleri belirlemek üzere zorlu bir oylama sürecinden geçti. Jüride yer alan isimler arasında Zeynel Gür, Hazar Gür, Taner Uğan, Emir Şenkül, Asil Çağıl, Göktuğ Akın, Evrim Yaşlak, Evren Yaşlak, Turgay Kıran, Muzaffer Çaha, Muammer Kapucuoğlu, Hamza Efe Kapucuoğlu, Suat Ünal, Sabiha Ünal, Mustafa Bozkurt, Mevlüt Dede, Hakan Solaker, Serkan Çılgın, Ekaterina Cebeci, Halil Cebeci, Mesut Büyüksofuoğlu, Emre Gözükan, Esin Yum, Zeliha Çal, Oktay Seven, Cengizhan Ekizceli, Başak Ekizceli, Oğuzhan Akgül, Meral Tunca, Zeliha Sunal, Tamer Köseoğlu, İlker Uzunalan, Mert Güler ve İlhan Arık gibi önemli isimler yer aldı. Ana sponsorlardan Bht Clinic Tema Hastanesi yöneticileri Sinan Acet ve Erkan Yeter de jüri koltuğunda oylarını kullandı.

Geçmişin Yıldızları Bu Yılda Parladı

Bu yıl jüri koltuğuna oturan 2023 Grand Model Of Türkiye First Runner Up Göktuğ Akın ve 2023 Grand Model Of Türkiye kraliçesi Deniz Eser, deneyimleriyle geceye damga vurdu. Jürinin zorlu seçimi ve yarışmacıların heyecanı, geceye ayrı bir dinamizm kattı.

 

Final İçin Geri Sayım Başladı

Yarışmanın finali, 20 Ekim’de Duayen Modacı Yıldırım Mayruk onursal başkanlığında, yine Hilton Kozyatağı İstanbul’da gerçekleşecek. Büyük final için geri sayım başlamışken, yarı finalde seçilen finalistler büyük ödül için bir kez daha podyuma çıkacak.

2024 Grand Model of Türkiye yarı finali, hem katılımcılar hem de izleyiciler için unutulmaz anlarla doluydu. Şimdi gözler büyük finale çevrildi ve heyecan dorukta!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.