Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

İkikardesh Ravil’le devam

İkikardesh Ravil’le devam
REKLAM ALANI
14.12.2022
A+
A-

‘Bana ne’ ve ‘Çukur’ şarkılarıyla çıkış yakalayan Agaev kardeşlerin kurduğu İkikardesh müzik grubu dağıldı. Grup üyelerinden Ravil Agaev, Ravil adıyla müzik yolculuğuna tek devam edeceğini, kardeşi Kamil Agaev’in de bir süreliğine müziğe ara verdiğini ancak muhteşem bir dönüş yapacağını açıkladı.

 

Rus doğumlu, ABD vatandaşı olan Ravil ve Kamil Agaev kardeşlerin bir araya gelerek kurdukları İkikardesh isimli fenomen grup, 2018 yılında yayınladıkları sözü ve müziği Eza (Koray Albayrak) imzalı ‘Bana ne’ isimli şarkıyla sosyal medyada izlenme rekoru yakalayarak Türk müzik listelerinde ‘en çok dinlenenler’de yer almış, bir anda yükseliş yakalayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Grup bu başarının ardından bu defa da, müzikleriyle ön plana çıkan ve yeniden rap müziğin zirveye yerleşmesine katkı yapan televizyon dizisi Çukur’da rapçi Eza’yla birlikte düet yapmış ve dizide seslendirdiği ‘Çukur’ şarkısıyla müzik kariyerinde yeni bir zirve yakalamıştı.

 

Yılın en çok dinlenen müzik gruplarından biri olan İkikardesh’in ağabeyi Ravil, kardeşler olarak bireysel üretmeye devam edeceklerini belirtti. Kardeşinin geçici bir süre için müziğe ara vermek zorunda kaldığını ancak sürpriz bir dönüş yapacağını da belirtti. Çalışmalarına ara vermeden devam edecek olan Ravil Agaev’in seslendireceği 2023’ün en dikkat çeken çalışmalarından biri olmaya aday yeni şarkısı, Ocak ayında müzikseverle buluşacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.