Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

“İyi ki Doğdun” 80 milyonun şarkısı oldu

“İyi ki Doğdun” 80 milyonun şarkısı oldu
REKLAM ALANI
26.04.2023
A+
A-

Sevilen popçu Faruk K. 6 single çalışması “iyi ki doğdun”‘u yayınladı. Söz ve bestesi kendini ait olan şarkının aranjesi Taner Çalık tarafından yapıldı. Doğum günü kutlama şarkısı olarak projelendirilen şarkı ünlülerin doğum günü mesajlarını video içerikleri ile kutladıkları popile uygulaması sponsorluğunda iranlı fotoğraf ve klip yönetmeni Hossein khojamli tarafından çekildi.

Şarkının melodik yapısı marş formunda oldugundan bu yIl 100. cü yılını kutlayacağımız Cumhuriyetimizin maaşı olarak da tekrar seslendirilecek. Doğum günün kutlama müziği olarak şu an sosyal medyada rekor paylaşımda kullanılan şarkı şimdiden 80 milyonun doğum günü şarkısı oldu .

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.