Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Klinik Psikolog Prof. Dr. Çağlar Seziş başarısını aldığı ödülle taçlandırdı

Klinik Psikolog Prof. Dr. Çağlar Seziş başarısını aldığı ödülle taçlandırdı
REKLAM ALANI
10.09.2022
A+
A-

Her yıl medya, sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni Gizem Deniz Kirişci organizatörlüğünde görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.

Sunuculuğunu Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlu’nun gerçekleştirdiği gecede ‘’Gelin Etmeyin Gelin Eğitelim ‘’ sloganı ile büyük bir farkındalık yaratıldı. Yıldızlar geçidi yaşanan geceye yoğun ilgi gösterildi.

Alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Prof. Dr. Çağlar Seziş  ‘YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN KLİNİK PSİKOLOJİ PROFESÖR DOKTORU‘’ seçildi ve sahnede ödülünü aldı. Prof. Dr. Çağlar Seziş sahnede yaptığı konuşma ile izleyenlerden büyük alkış topladı.

Türkiye’nin başarılı klinik psikologlarından, ‘Seziş Psikolojik Danışmanlık’ kliniğinin kurucusu Prof. Dr. Çağlar Seziş’in başarısı ALTIN TAÇ ile taçlandırıldı. Sektöründe bu ödülü alan tek isim olan, güçlü enerjisi ve şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken ve önümüzdeki günlerde adını çok daha sık duyacağımız Prof. Dr. Çağlar Seziş, çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.