Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut Duqqan Sahne’de büyük izdiham yarattılar

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut Duqqan Sahne’de büyük izdiham yarattılar
REKLAM ALANI
22.03.2022
A+
A-

Duqqan Sahne her hafta birbirinden ünlü konuklarını misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Altın Kelebek yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı ödülünü alan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut bir kez daha Duqqan’da sahne aldılar.

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un sahne alacağının duyulması üzerine ünlü isimlerin hayranları geceye büyük bir ilgi gösterirken Duqqan Sahne’de büyük bir izdiham yaşandı. Muhteşem ikili sevilen parçalarını arka arka seslendirirken hayranları da söylenen şarkılara eşlik etti.

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’u bu gecesinde ünlü şarkıcı Lara’da yalnız bırakmadı. Gece boyunca misafirlerin isteklerini kırmayan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut unutulmaz bir geceye daha imza attı.

Program öncesinde kısa bir açıklama yapan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut mütevaziliklerinden asla taviz vermedikleri gözlerden kaçmazken “ Duqqan Sahne aslında devamlı olarak hayranlarımızla buluştuğumuz bir yer oldu. Her konserimizde büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Tabi bu bizi çok mutlu ediyor. Burası bizim bir evimiz gibi oldu.” dediler.

Duqqan Sahne geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önümüzdeki günlerde de sahnesinde ünlü isimleri ve sürpriz partileri düzenlemeye devam edecek…

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.