Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Me You Madness (2021)

Catherine Black, her şeye sahip bir kadındır. İnsanların gıpta ile bakacağı bir hayata sahiptir. Oldukça zeki, güzel ve zengin bir kadındır.

Me You Madness (2021)
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

Bu lüks yaşamın kaynağı ise yine Catherine’in işinde çok başarılı bir seri katil olmasıdır. Seri katil işinden çok fazla para kazanan Catherine parasını kıyafetlere, lüks arabalara, takılara ve eşyalara harcamayı seviyordur. Catherine aynı zamanda düzenli ilişkiye de karşıdır. Kendini mutlu edecek şekilde erkeklere yaklaşıyordur sadece. Catherine bir gün Tyler Jones isimli bir adamı cezbetmeye çalışır.

Çünkü bu adam Catherine’in büyükannesi de olmak üzere birçok yaşlı kadını dolandıran bir adamdır. Catherine, Tyler’ı etkisi altına alıp ona Malibu’da yer alan evinde bir iş teklifinde bulunur. Tyler, Catherine’in evinde yaşamaya başlar. İkili vakit geçirdikçe Catherine’in duygularında bazı değişmeler olur. Tyler’dan baya etkilenmeye başlamıştır. Bu duruma da karşı koyamıyordur. Ama Catherine’in yelkenlerini bir an suya indirince başına onu çok sinirlendiren bir olay gelir. Tyler, Catherine’in arabalarından birisini çalıp kaçar. Bu duruma çok sinirlenen Catherine kendisine bunu yaptığı için Tyler’ı bulup öldürmeye karar verir.

Tam o sırada Tyler araba ile birlikte Catherine’in evine geri döner. Peki öfkeden gözü dönmüş olan Katherine şimdi ne yapacak? Tyler’ı öldürecek mi yoksa ona bir şans daha verecek mi?

Komedi türündeki Me You Madness 1 saat 38 dakika uzunluğundadır. IMDB puanı 3.7 olan film izle dili İngilizcedir. Film Türkçe dublaj seçeneği ile sitemizde rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Filmin yönetmeni ve senaristi olan isim aynı zamanda Me You Madness filminin başrolünde oynayan ve The Midnight Man ve She Wants Me gibi filmlerde de yer alan Louise Linton’dır. Filmde yer alan diğer oyuncular arasında çoğumuzun hayatına döneminin sevilen dizisi Gossip Girl ile giren Ed Westwick, Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny ve Snakehead filmlerinde yer alan Shuya Chang ve Joel Michaely gibi isimler ve daha fazlası yer almaktadır.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.