Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Murat Balcı’dan Giresun’da Coşkulu 19 Mayıs Konseri: “Her Zaman Koşa Koşa Gelirim!

Murat Balcı’dan Giresun’da Coşkulu 19 Mayıs Konseri: “Her Zaman Koşa Koşa Gelirim!
REKLAM ALANI
20.05.2024
A+
A-

Giresun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen konserde, ünlü sanatçı Balcı sahneye çıktı ve müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisi altında Giresun’u sallayan Balcı, enerjisi ve samimi sahne performansıyla göz doldurdu.

Bulancak ilçesinde düzenlenen konser, yerel halkın ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Balcı’nın sevilen şarkılarına eşlik eden kalabalık, gece boyunca coşkulu anlar yaşadı. Sanatçı, “Ne zaman davet etseniz koşa koşa gelirim” sözleriyle Giresunluların gönlünü fethetti ve bu özel günü kutlama heyecanını katlayarak artırdı.

Konser sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Balcı, Giresun’da olmanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ve buradaki enerjiyi çok sevdiğini belirtti. Sanatçı, “Giresun benim için her zaman özel bir yer olacak. Burada olmak, burada şarkı söylemek benim için büyük bir mutluluk” dedi.

Kutlamalar, sanatçının en sevilen parçalarıyla son bulurken, Giresunlular bu özel gecenin tadını çıkardılar. Şehir, bir kez daha müzik ve coşkunun birleştiği bir festival atmosferine büründü. Balcı’nın bu coşkulu performansı, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.