Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Murat Yaşar SMA hastası bir çocuk için bağış yaptı

Murat Yaşar SMA hastası bir çocuk için bağış yaptı
REKLAM ALANI
28.02.2023
A+
A-

Son dönemin en çok konuşulan genç CEO’larından biri olan Murat Yaşar bu kez gönülleri fethedecek davranışı ile…

Son dönemin en çok konuşulan genç CEO’larından biri olan Murat Yaşar bu kez gönülleri fethedecek davranışı ile sosyal medyanın konuşulan isimlerinden biri oldu.

Geçtiğimiz günlerde ilk yurt dışı yatırımı içinDubai’ye çıkarma yapan genç iş adamı Murat Yaşar düzenlediği bir çekilişle iki sosyal medya takipçisini Dubai’deki açılışa götürme kararı almıştı.

Sosyal medyada son günlerde birçok SMA hastası minik bebeklerin ailelerinin yaptığı paylaşımlara duyarsız kalamayan Murat Yaşar , kendisi gibi ticaretle uğraşan arkadaşlarını organize ederek minik bir hayatın kurtarılması için başlattığı kampanyada ciddi bir miktarda yardım toplayarak SMA hastası minik bebeğin ailesine teslim edildi.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Murat Yaşar “O çocuk bizimde çocuğumuz olabilirdi. Çocuklar Allah’ın dünyadaki kanatsız melekleridir. Sosyal medyada ailenin paylaşımını görünce arkadaşlarımı arayarak bebeğimizin ve ailesinin durumunu izah edince kimse beni geri çevirmedi. Bizlerde aramızda topladığımız bağışları ailesine ulaştırdık” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.