Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Olkan Soycan kimdir, kaç yaşında? Olkan Soycan ne iş yapıyor? Sevgilisi kim?

Olkan Soycan kimdir, kaç yaşında? Olkan Soycan ne iş yapıyor? Sevgilisi kim?
REKLAM ALANI
24.01.2022
A+
A-

Üniversite eğitimini için ilk olarak Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Turizm bölümünü okuyarak tamamlamıştır. Sonrasında 2017 Şubatında bir izdivaç programına katılan Olkan Soycan ismini ilk olarak burada duyurmuştur sonrasında, dijital medya işine girmiş alanında 2 tane yılın en iyi dijital medya ödülünü almıştır. Futbolcu çevresi ünlülerle olan ilişkisini sürekli sosyal medyada paylaşan Olkan Soycan bir röportajında başarısının sırrını şöyle açıklamıştır; “Benim geçmişimi kimse bilmiyor ben size tünelde çalıştığım günlerimi anlatayım 7 yaşında sıcakta çalıştığım günlerimi hayatım zorluklar ve yokluklarla geçti diyerek gülerek bitirmiştir”.

Olkan Soycan‘ın Sosyal Hayatı!

Dijital medya sayesinde bir çok dünya starı futbolcu iş adamı ve sanatçıyla dostluklar kuran Olkan Soycan başarısının sırrını daima iyi niyet ve iyi kalpten geçtiğini söyler ve ailesine onu böyle yetiştirdikleri için teşekkür ettiğini söylemiştir.

Ayla Algan Sanat akademisinde oyunculuk eğitimi alan Olkan Soycan ailesinden gizli dil eğitimi için Almanya’ya gitmiştir ve bunu gizlemek adına o dönemlerinde sosyal medyadan uzak durmak zorunda kalmıştır.

Olkan Soycan 2019 yılında Soner Sarıkabadayı’nın şirketi PDND şirketi ile yaptığı anlaşmayla ilk single çalışmasını çıkartmıştır ve sosyal medyada büyük ses getirmiş ve o yıl Tiktokun en iyi şarkılarından biri olmuştur. Olkan Soycan’ın seslendirdiği ‘Sonuna Kadar” isimli şarkısı ünlülerinde paylaşımlarıyla viral olmuştur, hemen ardından 2020 de yine PDND şirketiyle 2. Single çalışması “Willy Wonka” adlı şarkısını çıkarmıştır ancak bu şarkısı diğeri kadar sevilmemiş pandemi sürecine takılmıştır.

Sonrasında “Nefesimi Keser” isimli bir şarkı daha çıkarmış olan Olkan Soycan bu çalışmasının ardından başka bir projeye imza atmamış ve pandemi döneminde yaşadığı zorluklar sonrasında bir canlı yayın Uygulamasına girmiş içlerinde bir çok oyuncu şarkıcı ve ünlü isimlerin olduğu sosyal medya uygulamasında yine geri kalmamış Türkiye rekoru Kırmıştır ve adından pandemi süresince yine çok söz ettirmiştir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.