Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Oya Gönen “Color Of Nature” adlı solo sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

Oya Gönen “Color Of Nature” adlı solo sergisini sanatseverlerle buluşturdu.
REKLAM ALANI
09.12.2023
A+
A-

Sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünyada da bir ilke imza atarak akrilik pouring ile realistik resmi birleştiren ressam Oya Gönen “Color Of Nature” adlı kişisel solo sergisini Kethüda Hamamı’nda sanatseverler buluşturdu.

Çalışmalarında akrilik pouring ile realistik resmi birleştirerek yeni bir tarzın öncüsü olarak gerek kullanılan malzemeler gerekse uyguladığı tekniklerin çeşitliliği ile sanatsal çalışmalarını gözler önüne serdiği kişisel sergisine iş, sanat, cemiyet dünyasının seçkin isimlerinin ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı.


Sergisinde 32 eserini görücüye çıkaran Oya Gönen çalışmalarında çıkış noktasının “Doğa aşkıdır. Doğanın renkleri, ivmesi, hareketleri, kıpırtısının yaşamın kendisi olduğu olgusudur. Doğanın insana ihtiyacı yok, insanın doğaya ihtiyacı var” olarak gördüğünü ifade etti.

Eserlerimi yaparken çok mutlu oluyorum, beynim boşalıyor, sadece yaptığım resme odaklanıyorum her şeyi unutuyorum diyen Oya Gönen aynı zamanda son sergisinden elde ettiği tüm geliri depremzedelere bağışlayarak gönüllere de taht kurdu.
Başarılı sanatçı bundan sonraki hedefinin sadece sosyal sorumluluk projelerine imza atmak ve bu konularda duyarlılık yaratmak olduğunu da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.