Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Pau Duqqan’ı çoşturdu

Pau Duqqan’ı çoşturdu
REKLAM ALANI
20.11.2021
A+
A-

İş insanı Gökhan Reis’in işletmeciliğini yaptığı, son yılların en gözde eğlence mekanları arasına kısa sürede giren Duqqan ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Pau geçtiğimiz akşam Duqqan’da sahne aldı. Pau 20 kişilik orkestrası online blackjack siteleri ile Pau sahnede kaldığı süre içerisinde kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatırken, orkestrasının tamamen beyaz giymesi dikkatlerden kaçmadı. Pau programı sonrasında yaptığı açıklamada “Bu nezih mekanda sahne almaktan büyük mutluluk duydum. Misafirlerimizle gerçekten çok keyifli dakikalar geçirdik” dedi.

Duqqan Cafe-Restaurant işletmecisi Gökhan Reis ise Pau konseri sonrasında yaptığı açıklamada “Kısa sürede mekanımızı İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından biri haline getirdik. İlerleyen günlerde mekanımızı daha da genişleterek bizleri her gece yalnız bırakmayan misafirlerimize daha güzel saatler yaşatmak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.