Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Raif Akyüz’den bambaşka bir yılbaşı programı

Raif Akyüz’den bambaşka bir yılbaşı programı
REKLAM ALANI
01.01.2024
A+
A-

Number One TV Ve Number One Türk TV Ortak yayınıyla gerçekleşen Raif Akyüz ‘le Sanat Dünyası yılbaşı özel programı dikkatleri üzerine çekti ve binlerce izleyiciyi ekrana kilitledi.

Alışagelmiş yılbaşı programlarının aksine Fox TV ‘de Yabani dizisinde “Umut” karakterine hayat veren Ramiz Mullamusa, TRT1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde Merve Yıldız, tiyatro oyuncusu Özde Bilgili, Dilara Tabak ve İpek Uğuz’ı konuk alarak adeta kültür-sanat ağırlıklı bir programla bir ilke imza attı.

Program sonrasında Raif Akyüz’ün sosyal medya takipçileri program hakkında övgü dolu sözlerle yorumlar yaparlarken başarılı sunucu mütevazilik örneği göstererek “Biraz olsun alışagelmiş program yapmak yerine oyuncu arkadaşlarımızla güzel ve keyifli bir program yaptık. Programıma katılan sanatçı dostlarımızla keyifli sohbetlerin yanı sıra oynadığımız yumurta oyunu programa ayrı bir keyif ve renk kattığına inanıyorum. Diliyorum ki 2024 yılında Filistin’de dökülen kan son bulur. Ulu önder Atatürk’ün de söylediği gibi 2024’ün herkese “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” getirmesini dilerim” diyerek duygularını ifade etti.

Raif Akyüz’le Sanat Dünyası yılbaşı özel programında başta kendisi olmak üzere Ramiz Mullamusa ve Merve Yıldız’ın kafasında yumurta kırılması programın ilginç anları olarak akıllarda kaldı.

Programa konuk olarak katılan Ramiz Mullamusa, Özde Bilgili, Dilara Tabak, Merve Yıldız ve İpek Uğuz yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini ifade ederken özellikle yılbaşı gecesi için hazırlanan bir kültür-sanat ağırlıklı programa konuk olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.