Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Sahnede duygusal anlar

Sahnede duygusal anlar
REKLAM ALANI
15.06.2022
A+
A-

Alternatif müziğin genç isimlerinden Furkan Kızılay, konserlerdeki performansıyla müzik ziyafeti veriyor. Yakın zamanda Konya Kahve Festivali’nde sahne alan Kızılay, şarkılarıyla müzikseverlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Furkan Kızılay, konserini şu cümlelerle anlatıyor:

‘’Mükemmel bir atmosfer…
Mükemmel bir gece…
En büyük hayallerimden birini gerçekleştirdik. Bütün gelen arkadaşlarımın ayağına sağlık.
Neden müzik dediklerinde her zaman tek bir cevabım oldu. Sahnede şarkılarımı hep bir ağızdan söylemek. Bunu başardık ve şimdi önümüzde diğer sahneler performanslar bizi bekliyor. O kadar güzel ve anlamlı ki sahnede duygulandım ve kendimi tutamadım ağladım. Bana bu duyguları yaşatan herkese çok teşekkür ederim. Her ne kadar duygulansak da konserin devamında coştuk zıpladık dans ettik ama kesinlikle en güzel anlardan biri buydu benim için.
Bunları yaşamak ve hayallerimizi gerçekleştirmek gerçekten benim için bir dönüm noktası oldu tekrar herkese çok teşekkür ederim.

 Seyirciden aldığı güzel enerjiyle heyecanlarını katlamaya devam eden Kızılay, 16 Haziran’da Ankara IF Performance sahne alıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.