Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

“Soygun Oyunu: Büyük Vurgun” filminin galası, Kanyon AVM’de gerçekleştirildi

“Soygun Oyunu: Büyük Vurgun” filminin galası, Kanyon AVM’de gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
16.02.2022
A+
A-

Yarın vizyona girecek olan “Soygun Oyunu: Büyük Vurgun”  filminin galası, Kanyon AVM’de gerçekleştirildi.

Galaya film ekibinin yanı sıra Murat Özarı, Aleyna Eroğlu, Arzu Yurter, bilişim uzmanı Emre Hasan Ateş, yapımcı Nur Mehmet Munar gibi aralarında olduğu çok sayıda isim katıldı.

Çekimleri Eylül 2019 döneminde İstanbul`un birçok farklı lokasyonunda gerçekleştirilen sinema filminin, senaryosu Ali Doğançay tarafından kaleme alındı. İkinci kez yönetmenlik koltuğuna oturan Ali Doğançay`ın çektiği, yapımcılığını Ayşen Yıldırım`ın gerçekleştirdiği Soygun Oyunu:Büyük Vurgun filmi yarın vizyona girerek seyircisiyle buluşacak.

Galada kısa bir açıklama yapan filmin senaristi ve yönetmeni Ali Doğançay “Filmimize Covid-19 salgını başlamadan start vermiştik. Tüm ekip olarak büyük bir emek verdiğimiz filmi 2 yıl sonra seyircisiyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Filmin konusu

Muhteşem bir okul hayatının ardından kendi ayakları üzerinde durmak isteyen iki dostun başından geçen bu hikaye inanılmaz bir soygun planıdır. Ali ve Okan`ın berbat geçen iş hayatlarının sonunda geldikleri açmaz, bir gün en yakın arkadaşları Orhan’ın eve elinde emniyet teşkilatının açmış olduğu sınav haberi getirmesiyle son bulur. Ancak köprüden önceki bu son çıkış da kaçmıştır. İki kafadar dâhinin sınavı geçememesi gariptir ama bu durumlara alışmış olan ikili hayatlarına kaldıkları yerden devam eder. Ancak tek bir farkla…Orhan’ın bir gece yarısı önlerine koyduğu teklifle şaşkına dönerler. Bulundukları hayattan ve parasızlıktan o kadar bıkmışlardır ki bir anlık şeytanın dürtmesiyle büyük bir maceranın içine girerler. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.