Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Tamay Akademi’nin açılışına yoğun ilgi

Tamay Akademi’nin açılışına yoğun ilgi
REKLAM ALANI
27.09.2023
A+
A-

Geleneksel Çin Tıbbı’nın geliştirdiği, Uzak Doğu masajlarının birçoğunu içinde barındıran, teknoloji ile pratikleştirilmiş yeni nesil meridyen terapi ile enerji dengelemeyi ülkemizle tanıştıran Tamay Çelik tarafından kurulan Tamay Akademi’nin açılışına sanat, iş, cemiyet ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Basınında büyük ilgi gösterdiği açılışa Ayla çelik, Ece Gürsel, Yusuf Güney, Esma Er, Burcu Güneş gibi tanınmış isimler katılırken Tamay Akademi açılışında da kurdeleyi eski milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Serkan Bayram kesti.

Açılışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan hem meridyen terapi eğitmeni ve enerjist olarak Türkiye’de bu sistemin ilk kurucusu ve aynı zamanda Tamay Akademi kurucusu Tamay Çelik “ Meridyen terapi Beş bin yıllık kadim bir bilgidir. Çok eski zamanlardan İbn-i Sina’dan, Çin tıbbına kadar birçok kadim bilginin birleştiği, bu kadim bilgi teknolojiyle birleşti.ilaçsız, iynesiz, ağrısız, baskı yapmadan aksine oldukca keyifli olan gümüş eldivenler ve frekans birleşerek bedenimizdeki enerjileri dengesine yardımcı oluyor. Çin tıbbı der ki hastalıkalrın iyleşmesin, ancak meridyen kanallarının ve çakraların dengeli olmasıyla sağlıklı olunur. Meridyen terapisi gümüşün iletkenliğini ve bedene uyumlu frekansla birleşerek kanallardaki tıkanıklığın açılmasına yardımcı oluyor..Beden enerjilerini dengelediği zaman da vücut kendi iyileştirme gücüne sahiptir ve bunu aktif şekilde çalıştırmaya başlar. Yani vücutta ister ruhsal isterse bedensel ne sorun varsa kendi kendin iyileştirme gücüyle iyileşme başlar, Boyun ve bel fıtığı başta olmak üzere her türlü ağrı sendromlarında, postür bozukluklarında, kas romatizmalarında, yumuşak doku romatizmaları, kireçlenme, cilt problemleri, uyku problemleri, yorgunluk sendromları, menopozla ilişkili şikayetlerde, huzursuz bacak, inme, Parkinson gibi nörolojik hastalıklarda, mide-barsak problemleri, hemoroid ve Birçok kas iskelet sistemi rahatsızlıkları başta olmak üzere, uyku problemleri reglidönemi menepozla ilişkili şikayetler cilt problemleri dolaşım ve bağışıklık problemleri mide bağırsak problemleri hemoroid prostat gibi bir çok hastalığın iyleşmesindr etkili bir terapi yöntemidir. Benden enerjileri dengelendiğinde susus kalmış toprağın suya kavuşması gibi, enerjiler gerekli yerlere ulaşmasıyla kendi kendimizi iyleştirme gücümüz aktıfleşir ve iyleşme başlar.. Çünkü yaradılıştan itibaren kendimizi iyileştirme gücüne sahibiz ki bu sayede ameliyat olabiliyoruz, hastalıklardan iyileşebiliyoruz, kırıklarımız iyleşiyor. Her organımızı da kendisini yenileyebilecek güce sahiptır.Bunun için de meridyen kanalları dediğimiz bu kanallardaki enerjinin dengeli olması çok önemli oldugu gibi beslenme ve uyku düzenide gerektiği gibi olması ciddi katkı sağlar..meridyen terapinin amacı hastalık gelmeden önelem almaktır.. Her sağlıklı kişinin en az 12 seans almasını öneriyoruz. 12 seansta konforlu, daha zinde, daha enerjilk bağışıklığı güçlü olmamızı sağlar . Hastalıklara göre de bu seanslar değişebiliyor Meridyen terapinin 1 seansı 10 klasık masaja eş değerde vücutta etki yapar ayrıca 6 km koşmaya eş değerde yağ yakımı sağlar, toksin atar, kan dolaşımı ve metobolizmanın iyileşmesini sağlar, bağışıklık sistemini güçlendirir, hücre aktivasyonunu sağlar, ödem atar, kemik ve kasları güçlendirir, uyku kalitesini arttırır, damar tıkanıklıklarını açar, Endokrin sisteminin düzenlenler, dermotolojik olarak onarım sağlar, kilo vermeyi hızlandırır.” dedi.

Açılışa katılan ve kurdeleyi kesen eski AK Parti milletvekili Av. Serkan Bayram’da “Burada Tamay hanımla birlikte açılışı yapmaktan dolayı mutluyum. Engelsiz Yaşam Merkezi kurmak için çalışmalarımıza hız verdik ve bu konuda Tamay Çelik hanımefendiye de desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Meridyen terapi ile ilk deneyimim sayesinde tutulan boynumun rahatladığını da söyleyebilirim” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.