Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Türkiye’de Bir İlk: Asil Mucize’nin “Meğer Hiç Sevmemişim Kendimi-1figüran” Kitabının Şarkısı Büyük İlgi Görüyor!

Türkiye’de Bir İlk: Asil Mucize’nin “Meğer Hiç Sevmemişim Kendimi-1figüran” Kitabının Şarkısı Büyük İlgi Görüyor!
REKLAM ALANI
17.05.2024
A+
A-

Türkiye’nin kültürel sahnesinde yeni bir dönüm noktası olarak kabul edilen “Meğer Hiç Sevmemişim Kendimi-1figüran” kitabı ve kitabın şarkısı, okurlar ve dinleyicilerle buluşuyor. Hem kitabın yazarı hem de şarkının söz yazarı, bestecisi ve yorumcusu olan Asil Mucize, bu projede sanatın farklı dallarını bir araya getirerek önemli bir başarıya imza attı.

Asil Mucize’nin kaleminden çıkan ve büyük beğeni toplayan “Meğer Hiç Sevmemişim Kendimi-1figüran” kitabı, okuyuculara içsel bir yolculuk sunarken, aynı adı taşıyan şarkı da dinleyicileri derinden etkileyen sözleri ve melodisi ile dikkat çekiyor. Bu proje, Türkiye’de bir kitap ve onunla bağlantılı bir şarkının aynı kişi tarafından oluşturulması ve yayımlanması açısından bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Asil Mucize, bu yenilikçi projeyi hayata geçirirken Beşiktaş Bebek sakinlerinden büyük destek gördü. Kitabın ve şarkının yaratım sürecinde sağladıkları ilham ve destek için Beşiktaş Bebek sakinlerine özel teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu anlamlı destek, projenin başarısında önemli bir rol oynadı ve Asil Mucize’nin sanat yolculuğunu daha da anlamlı kıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.