Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Ünlü sunucu Raif Akyüz “Sporcu” programına start veriyor

Ünlü sunucu Raif Akyüz “Sporcu” programına start veriyor
REKLAM ALANI
21.09.2022
A+
A-

Ekranların ödüllü sunucusu ve yapımcısı Raif Akyüz şimdi de bir spor programı ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

 

Meltem TV ekranlarında Raif Akyüz ile Sanatçı programının ardından önümüzdeki günlerde Raif Akyüz ile Sporcu programı ekranlara gelecek.

 

Kavza Kimya “Ahmet Kavza” sponsorluğunda Kick Boks Dünya Şampiyonu ve Kick Boks Milli Takım Antrenörü Hasan Fahri Şen’in destekleriyle Ekim ayında Meltem TV ekranlarında yayınlanacak olan ilk programın konukları Kick Boks Dünya Şampiyonu ve Milli Takım Antrenörü Hasan Fahri Şen , Kick Boks Dünya Şampiyonu Duygu Turan , Kick Boks Dünya Şampiyonu Emine Arslan olacak.

Hatırlanacağı üzere Raif Akyüz daha önce Türk televizyonlarında bir ilke imza atarak dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Silvio Simac’ı programına konuk eden Akyüz, hafta sonu da tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan Güney Kore popu ya da bilinen adıyla K Pop gruplarından biri olan Trendz’i ağırlamıştı.

Raif Akyüz yeni programı hakkında yaptığı kısa açıklamada “Bu sezon hem kültür-sanat hem spor programları ile Meltem TV ekranlarında olacağım. Raif Akyüz ile Sanatçı programımda yakaladığım başarıyı bu programımla devam ettireceğim. Programıma Türk sporuna damga vurmuş isimleri ve belki de dünyaca ünlü isimleri de ağırlayacağım. Sürprizlere hazır olun” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.