Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Ünlü Yapımcı Umut BOLEL Genç Parti Ankara Milletvekili Adayı Oldu!.

Ünlü Yapımcı Umut BOLEL Genç Parti Ankara Milletvekili Adayı Oldu!.
REKLAM ALANI
09.04.2023
A+
A-

Uzun yıllardır aktif olarak devam ettirdiği dizi sinema ve müzik yaptım şirketlileriyle ayrıca çektiği dizi sinema tv programlarıyla tanınınan Umut BOLEL siyasete adım attı.

Umut BOLEL Genç Parti üyeliğinin ardından hızla görevde yükselerek Genç Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı olmuştu. Sanat camiasının yakından tanıdığı Umut BOLEL bir çok partiden gelen teklifler doğrultusunda kendi kararı ile kurucu genel başkanı Cengiz Cem Uzan’ın olduğu Genç Parti’den Ankara 3. Bölge milletvekilliği aday adaylığını açıklamıştı. Parti içerisindeki temayül yoklamaları neticesinde Genç Parti Ankara 3. Bölge 2. Sıra adaylığını kesinleştikten Umut BOLEL’in adaylığı bugün YSK,na evrakların teslim edilmesiyle kesinlik kazandı.

Umut BOLEL adaylığını şu sözlerle belirtti.

“ Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Sn. Cem Uzan’ın yanında Atatürk’ün ışığında doğru kararlar ile yürümek onur verici. Zenginlik. Özgürlük, Hedef Avrupa Birliği düşüncesi ile çıktığımız yolda Kurucu Genel Başkanımız Sn. Cem Uzan ve sevgili Genç Partili arkadaşlarım layık görmesi ile Ankara 3. Bölge 2. Sıra milletvekilliği adaylığım hayırlı olsun.

Şimdi seçim çalışmalarımıza start verdik yoğun bir süreç bizi bekliyor bütün aday arkadaşlarıma başarılar dilerim hepimiz için milletimiz için hayırlı olsun.”
Yapımcı Umut BOLEL Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yakınlığı ile de biliniyordu. Memleket Partisinden aday olacağı beklenirken istifa ederek

Genç Partiden aday olması da dikkatleri üzerine çekti.

Umut BOLEL şirketlerindeki çalışmalarına ara vererek kendisini tamamen seçime odaklamış durumda kendisine ve ekibine başarılar dileriz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.