Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Yılın kişisel gelişim uzmanı Ebru Kaya başarısını aldığı ödülle taçlandırdı

Yılın kişisel gelişim uzmanı Ebru Kaya başarısını aldığı ödülle taçlandırdı
REKLAM ALANI
02.09.2022
A+
A-

Her yıl medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN TAÇ ÖDÜLLERİ 2022 ödül töreni Gizem Deniz Kirişci organizatörlüğünde görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.
Sunuculuğunu Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlu’nun gerçekleştirdiği gecede ‘’Gelin Etmeyin Gelin Eğitelim ‘’ sloganı ile büyük bir farkındalık yaratıldı. Yıldızlar geçidi yaşanan geceye yoğun ilgi gösterildi.

‘’YILIN KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI – EBRU KAYA ‘’ seçilirken , sahnede EBRU KAYA ödülünü aldı. Başarısı ödül ile taçlanan EBRU KAYA sahnede yaptığı konuşmada ‘’Ben bir öğretmenim. Meslek hayatım boyunca çocuklarımızın yanlış yönlendirildiğini , kendilerinin farkına varmadan bir hayat yolculuğuna çıktıklarının farkına vardım. Öncelikle kendim ‘’KENDİME YOLCULUK ‘’ yaptım.. Ve bu yolculuk sonrasında aldığım eğitimler ile deneyimlerimi  pekiştirdim. Dünyanın en öğretici yolculuğunu seminerlerimiz ile danışanlarımıza sunuyoruz. Ülkemizde kişisel gelişim kavramı tam anlamıyla anlaşılmış değil , her bireyin kendine yaptığı yolculuk büyük bir farkındalık ile hayata devam etmesini sağlıyor. Hayatımızın her alanında değerlendirebileceğimiz bu yolculuk kişinin tüm hayatında çok büyük olumlu etkiler yaratmaktadır. Şimdi farkına varın ve ‘’Kendine Yolculuk başlasın’’ dedi.

Tören alanındaki izleyicilerden büyük alkış toplayan Ebru Kaya’nın başarısı ALTIN TAÇ ile taçlandırıldı. Önümüzdeki günlerde adını çok daha sık duyacağımız EBRU KAYA büyük farkındalık projelerine ve çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Sempatik tavırları , güçlü enerjisi ve şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken EBRU KAYA yeni projelerinide yakın zamanda duyuracağının sinyalini verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.