Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Berke Can “Dengesiz Sevgili” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Berke Can “Dengesiz Sevgili” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu
REKLAM ALANI
01.06.2023
A+
A-

Müzik dünyasında 25 yıldır sahnelerde olan başarılı müzisyen Berke Can söz ve müziği kendisine ait olan “Dengesiz Sevgili” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Berke Can’ın “Dengesiz Sevgili” adlı çalışmasının düzenlemesini Ozan Bozkurt yaparken müzik yönetmenliğini Ahmet Canayakın üstlendi.

Başarılı sanatçı Berke Can “Dengesiz Sevgili” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Şafak Can oturdu.

Berke Can “Dengesiz Sevgili” adlı çalışması hakkında yaptığı kısa açıklamada “Hani bir söz vardır. Her şeyin bir zamanı var, işte zaman bu zaman; Yaklaşık 25 yıldır şarkı söylüyorum her sahnemde farklı bir heyecanım var ama bu bambaşka bir heyecan… Farklı bir duygu, çok emek verdik ve ilk tekli şarkım size emanet canlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şarkı söylemeye ve duygularımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, Allah’ın izniyle” diyerek duygularını ifade etti.

 

Berke Can kimdir?

Daha çocuk denebilecek yaşlarda iken müziğe ilgi duyan Berke Can Pendik Endüstri Meslek Lisesi mezunudur.

Müzik konusunda musiki cemiyetlerinden eğitimler alan Berke Can aldığı bu eğitimler sonrasında İstanbul’un çeşitli gözde mekanlarında sahne almaya başlamıştır. Halen sahne hayatı devam eden başarılı sanatçı sahne aldığı tüm mekanlarda insanları müzik ile dinlendirmeyi, eğlendirmeyi ve mutlu etmeyi kendisine misyon edinmiştir.

Müzik kariyerinde kendi besteleri ile karışık orkestramla çıktığım sahnelerde alkış seslerini duymadan inmeyen Berke Can başarısının kaynağını da müziğin sadece eğitim alınarak değil aynı zamanda çalışarak kazanıldığını müzikseverlerden öğrendiğini ifade etmiştir.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.