Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Nwakaeme’den Fenerbahçe Transferine Ait Açıklama 

Bu sezon şampiyon olan Trabzonspor’da önemli bir futbolcu konumunda bulunan Nwakaeme’den transferi ve hakkındaki bazı iddialara yanıt geldi.

Nwakaeme’den Fenerbahçe Transferine Ait Açıklama 
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

Tek düşündüğü takımın Trabzonspor olduğunu belirten deneyimli futbolcu Fenerbahçe haberlerine de açıklık getirmiş oldu.

50tl deneme bonusu

Sözleşmesi Yakında Bitiyor

Takımına çok faydalı olan ve şampiyonluktaki etkisinin azımsanmayacağı Anthony Nwakaeme’den sezon sonu biten anlaşması hakkında detaylı açıklamalar geldi. Yeni bir takımla anlaşma niyetinde olmadığını ifade eden deneyimli kanat oyuncusu Fenerbahçe ile görüşmediğini de ekledi. Transfer sözleşmesi için sadece Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile görüştüğünü ifade eden Nwakaeme takımının kendisini istemediği zaman gideceğini ekledi.

Trabzonspor ile olan anlaşmasının sezon biteceği ve ne yapacağı ile ilgili haberlerin dolaştığı Nwakaeme Kayseri spor maçı sonrası sorulara tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe ile görüşmediğini ifade eden deneyimli kanat oyuncusu bordo mavili ekipte mutlu olduğunu ve buradan gitmek istemediğini açıkladı.

Anlaşmaya Yakınız

Bu sezon şampiyonluğunu lig bitimine haftalar kala ilan eden Trabzonspor’da yeni sezon için hazırlıklara şimdiden başlandı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nwakaeme’nin yeni bir sözleşmeye çok yakın olduğu yönünde gelen duyumlara deneyimli futbolcuda açıklık getirdi. Trabzonspor Başkanı ile görüştüğünü ve sözleşmesinin yenileneceği yönünde olumlu bir havanın estiğini ifade etti. Bu takımda mutlu olduğunu ifade eden Nwakaeme’nin adı Fenerbahçe futbol takımı ile sık sık anılmaya başlanmıştı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.